San Diego- day four

HEEYY GUYS! Nu kommer bilderna från dag 4, sista dagen i San Diego!
 
Denna dag vaknade vi, åt frukost på Starbucks (!), åkte till en strand, åkte karuseller, kollade i affärer, åt froyo, badade, solade, badade bubbelpool och pool hemma, vi lekte Marco Polo med några barn som badade, sen åkte vi till Little Italy och åt italiensk god mat och efter det åkte vi hem! Tror vi kollade på Great Gatsby den kvällen men kan vart kvällen innan... Väääldigt bra film i alla fall!! :)
 
Slutligen måste jag säga att jag hade några riktigt härliga dagar i San Diego då jag kom närmre både min familj och Jasons föräldrar! Trivs verkligen här i huset och med familjen även fast jag saknar alla där hemma också!
MASSOR AV PUSSAR OCH KRAMAR PÅ ER! 
 
 

San Diego- day three

Dag nummer tre började med en liten manikyr för mig Mykel och Brett (haha). Sen tog vi bilen till en konstutställning som var ganska rolig och efter det åkte vi till en baseball match. Jag hade jätte kul den dagen förutom att baseball inte var sådär superoligt. Det var väldigt lågt, hade massor av långa pauser och så va det ganska kompliserat! Aja hade kul än

San Diego- day two


 
Dag två började med en suuuupergod hotellfrukost, sen åkte vi till en hamn och kollade på ett båtmuseum vilket var otroligt coolt! På ett av skeppen fanns det en "karusell" där vi fick styra vårt egna flygplan och så skulle vi skjuta ner andra plan. Det var verkligen otroligt svårt men också kul! Efter det var det Jasons graduation och efter det åkte vi till en restaurang och åt middag. Också en rolig dag!
 
Resten får ni se imorgon för jag är så trött. Puss och kram