Hemma från en lyckad första dag

Jag kom precis hem från en lång men bra dag i skolan + cheerträning och middag med chergruppen. Mitt schema har blivit lite ändrat från förut så jag kommer ha först historia, sen en mat kurs, algebra, bild, datorkunskap, engelska och sist gym. Allt detta kommer jag att ha varje dag de kommande tio månadern vilket jag är nöjd med. Lärarna var väldigt härliga och intreserade av eleverna på ett annat sett än i sverige. De elever jag pratade med var även dem väldigt trevliga. Jag har lite problem med att hänga med i vissa samtal fortfarande för en del ord har jag aldrig hört förut och så pratar dem om saker jag inte har en aning om vad det är. Dessutom är det svårt att lära sig alla dessa namn, för hälften av alla heter typ samma namn. Tex så har vi två daily, en baily och haely i cheerlidinggruppen. Fatta hur svårt det kommer bli... I alla fall så hade jag en rolig dag!
 
Måste bara säga att jag blir jätte glad för alla söta komentarer jag får! Saknar er allihopa! Massor av kramar och pussar till er! 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 ÖrjanWidaeus:

Hej Klara
Det är kul att följa din blogg. Det känns faktiskt som du är ganska nära oss! Du verkar ha anpassat dig ganska bra???
Här hemma har vi en underbar sommar med härlig temp i vattnet. Har faktiskt badat i sjöarna i Sörmland.

Håller p att förbereda mig för min resa till Spanien med avresa 22 augisti. Vi skall till en ort som heter Allicante som ligger på Solkusten.
Hur är vädret hos er&. Ha det nu bra så hörs vi inom kort. Kramar Morfar

2 Anonym:

hej klara..jättekul och följa din blogg. du ser ut att trivas. jag har varit på gåsö i 2 veckor. jobbar nu igen... kram mormor

Kommentera här: