Herregud imorgon börjar skolan

Japp, imorgon börjat skolan, Helt galet! Känner mig just nu inte så nervös, har ärligt fortfarande inte fattat vad det är jag gör, eller så är det bara så att jag inte är nervös? I alla fall så är jag väldigt taggad! Jag kommer att ha 4 av 7 lektioner per dag med Brook vilket är skönt. Igår var jag på skolan en kortis och lärarna verkar otroligt sköna vilket såklart oxå känns skönt ;) Det enda jag egentligen är orolig för är alla dessa namn... Kommer blir svårt att komma ihåg alla, men det löser sig!

Igår skypade jag med min underbara familj. Saknar dem jättemycket, men inte så att jag mår dåligt vilket är skönt, utan jag bara saknar dem och alla mina fina vänner! Känns ärligt som att livet där borta står still, är ganska svårt att tänka sig alla där hemma gör allt det där som de brukade göra med mig, Kanske låter lite konstigt men då får det låta konstigt ;)

Idag har jag shoppat, blivit klippt av Mykel och fixat ansiktet lite, Brook hade nån ansiktsvax som vi använde. Har även packat ner allt jag behöver i min väska så är så pass redo det går! Önska mig lycka till!

Kommentarer:

1 Lotta Mattias Leo Julia:

Lycka till!! Det kommer gå fin fint!
Kram Lotta & Co.

2 Julia Ögren🐢:

Lycka till älskling! ❤

Kommentera här: