San Diego- day two


 
Dag två började med en suuuupergod hotellfrukost, sen åkte vi till en hamn och kollade på ett båtmuseum vilket var otroligt coolt! På ett av skeppen fanns det en "karusell" där vi fick styra vårt egna flygplan och så skulle vi skjuta ner andra plan. Det var verkligen otroligt svårt men också kul! Efter det var det Jasons graduation och efter det åkte vi till en restaurang och åt middag. Också en rolig dag!
 
Resten får ni se imorgon för jag är så trött. Puss och kram

Kommentarer:

1 Pappa:

Hej Klara Älskling!
Det är jättekul att följa din blogg och kunna titta på bilder. Jag förstår att du ibland drabbas av hemlängtan, något annat vore konstigt. Känns skönt att höra hur bra du hanterar det genom att vara öppen med det och prata Mike och Brook. Ser ändå ut som att du trivs och har roligt också. Låter som du är väldigt öppen och intresserad av förstå och lära nya saker och nya sociala samspel som te x gå i kyrkan. Du är bäst. Älskar dig!
Pappa

2 Örjan Widaeus:

Tycker det var helt syvärena bilder som du tagit med i din blog. Det verkar ju som du hamnat i en kanonfamilj och det uppväger väl till viss del då du känner hemlängtan?! Jag har nu kommit hem från Spanien där jag bott en vecka i Torreviecha på Östkusten. Härliga bad men lite väl mln 30-35 gr.

Ha det bra Klara! Jag tänker på dig ofta/KRAMAR MORFAR

Kommentera här: