Första advent

Eller första advent är det i alla fall hemma i sverige här firas det inte... Men överlever nog julen ändå! Här verkar Jul vara så mycket större. Vi har redan Julgran och Mykel började pynta lite igår och det verkar som de har en hel del saker som ska upp! Så taggad på det! Julen är verkligen mysig!! Sitter just nu med en god kopp varm choklad och har det bra. Kollade nyss på Dirty Girl med Brooki. Otroligt gullig film! Helgen har varit bra, ganska lugn men bra! Vi köpte julgran, var på fotbollsmatch, hade film kväll och lite annat skojs. Fick även tid att snacka med en hel del saknade hemifrån. Nu är ska jag sluta och gå och sova... Byeee byeee på er alla!
 
Brett och nån hund...
Jag och Brook på thankgiving!
 

Kommentarer:

1 ÖrjanWidaeus:

Hallå Klara
Härligt att du mår bra. Längtar efter dig gör jag, men jag tänker; va himla kul det blir att träffa dig igen!!!!! Då jag ser alla fina bilder du har på din blogg är frågan, har jag möjlighet att lägga ut bilder gm bloggen? Kan man bilägga bilder till denna kommentar?
Idag skall jag till Diskusvägen. Skall ha en "duell" med Hjalle om mutiplikationstabellen; han har lite glapp i kunskapen där. Frågan är om vi inte hamnar i bollrummet ganska snart. Där trivs han bättre.
Kollade just nu på tv-nyheterna;det skall bli oväder med snö och storm. Låter inte så kul,även om jag längtar efter skidåkning.

Ha det bra Kramar Morfar

Kommentera här: