Happy Thanksgiving!

Godmorgon, jag vaknade nyss upp i Mykels mamma och pappas hus i Kansas (en annan stat). Vi har varit har sen i tisdags kvall da vi fick vart thanksgiving lov. Hela tisdagen kollade vi pa film i skolan sa dagen var sjukt chill. Mandagen var ocksa bra. Efter skolan akte familjen + Baylee till Japanes Stakehouse och at middag med Jasons systers familj eftersom hennes son Cayeden fyllde ar. Igar sa akte vi runt i Wichita som staden heter. Jag och Brook shoppade lite i ett utomhus centrum. Vi fick vara ogonbryn vaxade av Sara (Brooks moster) och senare pa kvallen fick vi aven sparytan av Emily (Brooks andra moster). Bada jobbar med beauty sa vi fick bada gratis :D Under onsdagen at vi aven en valdigt god frukost pa vardens mysisgaste restaurang. Vi akte runt oh plockade upp mat for idag och jag shoppade aven lite pa en affar som heter Target (fett billigt). Sa jag har haft ett par superbra dagar och ser verkligen fram emot idag eftersom jag aldrig firat Thanksgiving! Hoppas alla far en toppendag i skolan (hehe) och att ni fattar nagat av detta inlagg eftersom jag inte har svenska bokstaver... Eftersom det ar Thanksgiving och jag antar att det gar ut pa att visa sin tacksamhet till alla sa ska jag beratta vad jag ar tacksam for!
 
 
Jag ar tacksam for:
  • Mina foraldrar hemma som alltid stottar mig och bryr sig om mig. Jag alskar er och kan inte tanka mig natt battre!
  • Mina amerikanska familj som jag kommit valdigt nara och jag ar tacksam over hur bra "placering" jag fatt! Hade inte kunnat vara battre.
  • Alla mina vanner som alltid lyser upp mina dagar och som er mig gladje. Bade alla har och hemma!
  • Att jag fick chansen att komma hit och att det har gatt sa bra som det har.
  • Mina narmaste vanner som jag kan dela allt med och som stottat mig nar jag har det tufft utan att lamna min sida bara for att det gatt nerfor. Ni ar fantastiksa!
  • Min halsa, vet det later lite skumt men jag ar tacksam over att jag inte har nagan speciell sjukdom eller problem.
  • Var ekonomi hemma, Afton ar generellt en ganska fattig stad jamfort med hemma. Det finns en del som inte ens har rad med deras halsforsakring sa jag ar tacksam att vi inte har de problemen. 
  • Att jag har sa bra relationer till mina syskon, vet att vi brakar men ni betyder otroligt mycket.
  • Att jag fatt sa bra relation till min syster har. Hon har lart mig otroligt mycket om mig sjalv och om vanskap. Vet att det later flummigt...
  • Hela min slackt! Ni ar alla otroligt fina och jag blir sa glad over era fina komentarer (speciellt morfar)! 
 

Den 25 november

Eftersom jag hela veckan trott att jag skulle spendera helgen i staten Nebraska med några av tjejerna från och skolan och shoppa, bada (hotellet hade pool) och va på FCCLA möte (vetfan vad som menas med det, enda jag vet är att det är en klubb på skolan) och ha super kul... Men nej det var ju som sakt inställt och hade inga som helst planer för helgen. Därför var helgen väldigt lugn, var visserligen på bio igår och såg catching fire som var så sjukt otroligt bra  med Skylar, hennes syster Savahnna och Julie (den andra utbytesstudenten). Och i fredags var det match som vi vann. Var helt sjukt kallt, minus 5 typ... Under helgen har jag hunnit prata med två mycketsaknade svennar! Även fast helgen vart ganska seg så har jag haft det mysigt! Och snart ska jag ha det ännu mysigare och kolla på en julfilm med hela familjen! Massa kramr från mig
 
Saknar er <3
 

Nebraska är instället.

Som ni kanske merkt så har jag på många bilder haft på mig tshirtar med skolnamn och sånt, och ja här kan ni se alla tshirtar jag fått och köpt sen jag kom hit... Jag vet det är en hel del, men många av dem måste vi ha på oss. Tex när det är pep assembly på fredagar. 
Måste också visa dent här fina collaget jag fick av en kompis, Whitney, sååå gulligt!! :D
 
Juste vår resa till Nebraska vart inställt pga dåligt väder så är fett ledsen över det! Nu ska jag i alla fall göra mig redo för bio! Puss och hej