Helgen

Nu var det ett tag sen jag blogga men är ganska trött så berättar bara lite snabbt vad som hänt på senaste tiden. 
 
veckan var normal antar jag. cheerträninigar, onsdagskyrka och lite annat. Fredag var match och efter det saidy hawkins vilket är en dans då tjejerna frågar killarna. Jag frågade en kille från min skola. Hade kul med hnm och allla andra som kom. Lördag hjälpte jag till på gården för första gången med kossorna. Sen åkte jag hem till Alex, en annan utbytesstudent i Grove. Vi gick på bio och hängde hemma hos hnm. Hade väldigt kul! idag så skypde jag med saknade mamma och Hanna vilket va skönt! Måste bara säga att jag saknar er alla så jävla mkt! Idag fixade vi även pumpor och var i kyrkan vilket är kul! idag spelade vi kort och bara hängde tsms.
 
ps vart jätte glad för ditt kort morfar och även dina och alla andras komentarer! Ni är så otroligt underbara och ni gör mig så glad när ni komenterar! Puss
 
 
Jag och mckinzy
 

My weekend in Kansas

som rubriken säger så spenderade jag helgen i Kansas. Hade det jätte kul där med Brook, Mykel och deras släktingar. vi va på bio, shoppade och även lite annat mysigt. Lördag kväll spenderades med Brook och Trevor på bretts Match. Min familj va även där men var bara med brook och trevor. Hade det kul även då!