Livet rullar på

Här borta på andra sidan jorden går livet ganska så bra. Har mina sämre dagar såklart men för det mesta är jag glad även fast jag saknar alla mina svenskar otroligt mycket! De senaste dagarna har jag haft en hel del träningar, både cheer och tumbling. Bestämde mig för att sluta på basket så det har inte varit några basket träningar (obviously). I helgen var vi på några olika fotbollsmatcher (tre tror jag) och träffade en hel del nya människor fån andra skolor vilket var kul! Galet mycket matcer helaaaaa tiden men Jag gillat det! Jag har några bilder på Jasons mobil så ni ska få se dem! Här har ni några bilder på skolan. Det är bara tre korridorer så lätt att visa allt! 
 


Kommentarer:

1 pappa:

Inspirerande skolmiljö (not)! Men jag gillar verkligen bilderna på de tre korridorerna, skulle vilja göra 3 tavlor av dem och sätta upp. Snyggt fotat!

2 Julia W:

Åh vad coolt ser precis ut som korridoren i 17 again haha!

Vet du, jag skulle köpa tomatsoppa här om dagen och då började jag tänka på dig, du vill ju alltid ha en utan bitar och jag vill ha knorrs tomatsoppa för den äger men det är ju bitar i den, så jag kom på en lösning! När du kommer hem kommer hem så ska vi äta knorrs tomatsoppa och mixa den så att tomarbitarna försvinner 👌 hihi! Och laga en sån där god filmjölkslimpa till för det har du lärt mig! Saknar dig massor min fina vän! Massa pussar och Kramar!

Kommentera här: