My Weekend numero 4

Hej där alla saknade!
Just nu ligger jag i min säng för mår inge bra. Har feber, ont i halsen och är hostig så jag gick inte till skolan idag... Ärligt ganska skönt att va hemma och ta det lugnt fast oxå tråkigt!
 
Den här helgen har jag hunnit med en hel del saker. I fredags åkte jag efter skolan hem till Leslie en tjej i min klass, såg hennes hus och lite sånt. Sedan åkte vi, hon jag, Savhanna, en kille och en tjej (mins inte namn) till en Scrimich vilket är en fotbollsmatch där man inte räknar poäng. På schrimichen träffade vi alla fotbollskillar och några tjejer, Brook var där! När det tog slut åkte vi, samma gäng + Blake till en mexicansk restaurang och åt middag. Efter det åkte Blake jag och Leslie hem till henne och hängde en liten stund. Sen drog Blake därifrån och jag och Leslie sov där.
 
På lördagmorgon hade vi tidig Cheer i Miami (en stad i närhenen, de utalar det Miama). Efter det åkte vi hem och tog det ugnt tills klockan 5 då jag åkte hem till Leslie igen för att gå på en Rodeo. Jag fick även rida  början av den! Ganska roligt faktisk!! Man fick se olika cowboys rida på tjurar och göra lite coola saker! När den tog slut kom min familj till staden Rodeon va i och vi åt glass tllsammans allihopa (Mykels systrar och föräldrar var även där). Hade en väldigt rolig kväll i alla fall. 
 
Både söndag och mondag var vi hos Candys och James (deras farmor och farfar) där de även var massor av andra människor. På söndagen mådde jag inge bra så satt mest inne och tog det lugnt, dessutom sov Brook hela tiden för hon ådde inge bra så det var inte jätte kul. Så söndagen var en väldigt lugn dag för jag kollade även på film med Brennon, Brett och några av Bretts kompisar på kvällen. På måndagen (det var Labor Day och därför ingen skola) var jag piggare och åkte vattenskoter och badade en hel del vilket var ganska dumt för nu mår jag dåligt igen. Dessutom hade vi cheer på måndag kvällen! 
 
Förutom att jag inte mådde bra på söndagen så hade jag en vädigt rolig helg! 
Nu ska jag kolla på how I met your mother, so looong (....makes me miss u Noris)
 
 
 
 

Kommentera här: