Senior Trip

Glömde helt att jag inte hade berättat nått om vår klassresa. Det vad typ två veckor sen över helgen som vi seniors åkte till Dallas Texas. Vi var på baseball match där, vi bodde på ett sjukt fint hotell med en vatten park, vi var på six flags (typ Grönan fast större) och vi åkte till ett stort mall och shoppa. Dessutom så fick jag se mycket mer av Dallas den här gången för vi låna skolans van och åkte runt i down town på lördag kvällen. Hade det sjukt kul!
April 28

Halloj Halloj, ja jag vet det var alldeles för länge sedan sist... Det har hänt ganska mycket på senaste både i skolan och efter skolan, både bra och dåliga saker så därför har jag inte bloggat nått. Har haft fullt uppe med Track meet, prov och plugg vilket inte varit sådär väldigt kul. Har jag även vart på baseball matcher med vänner, varit på bio, tagit bilder med en fotograf runt i staden vilket varit otroligt kul, och en del annat. Igår mata jag en ko unge med flaska. Kände verkligen att jag bor på en riktig gård då. Det är femte gången jag hjälpt till på gården så helt ärligt är det inte så annorlunda att bo här än hemma. Enda skillnaden är att jag inte har lika många grannar och att det tar lite längre till större städer. 

I lördags var jag och Brook och kollade på hennes pojkvän Randys BMX race. Efter det åkte vi till skolan där vi använd Mykels nycklar för att ta oss in och gå
runt lite. Så många är helt säkra på att det spökar på skolan så det var sjukt läskigt att va där helt ensamma. 

Igår var det en hel del tornados i städerna i närheten, sjukt läskigt! Såg ingen men hörde att folk dött vilket såklart är väldigt hemskt! Hoppas inte det kommer hit!!!

Idag är det 30 dagar tills jag kommer hem och börjar bli väldigt taggad men samtidigt är tanken på att jag och brook inte kommer bo tillsammans längre ganska jobbig. Har blivit så van att alltid ha en bästa vän i rummet brevid mig. Hon och jag gör verkligen allting tillsammans så det kommer blir jobbigt att inte ha henne där hela tiden. 

Från igår!
Från baseball 
Randy och Brook
Från påsk!
Vi va med i tidningen! 

April 15

Hejhej! I fredags hade jag ytterligare ett track meet. Kom femma av 14 så det var väl ok. Efter åkte vi på
Bio. Lördag var jag hemma hos Brooks kusin skylar, vi åkte på
Bio och gick runt lite i Miami oss tre och hennes syster. Söndag var det kyrka på både morgon och kväll som vanligt. Emellan åkte jag hem till Nathan. Han hästar så red en liten stund. Hela Helgen va vädret fett najs så vi var ute mycket! Men igår ändrades det totalt. Börja fan snöa där ett tag! Idag vid 1 har vi ett nytt track meet men slipper springa så det är najs! 

Fem min sedan, tråkigt bild men ni kan se klassrummet och sånt. Är svinkallt här inne! Ashlen snodde min telefon och tog typ 30 bilder....
Jag och Halle från förra track meetet! Hon är en ny tjej i skolan och otroligt snäll!