Kansas! ✌️

Hej vänner. Kom nyss hem från en mysig frukost. Är just nu i Kansas (grann staten till Oklahoma). Vi åkte hit i fredags för att träffa mykels systrar. Vi har än så länge klippt oss och fått våra ögonbryn vaxade på Saras (myks syster) salong. Sen har vi shoppat lite och nu myser jag och brook framför en film.

Miss you guys

Har blonda slingor nu vart lite för randigt men det är ok ig.


Mer från Louisiana

Dagen efter vårt besök i the Franch Courter åkte vi till en plantage vilket var galet fint! Det var ett stort gammalt hus från när slaveri och sånt var lagligt. Helt klart en sak jag aldrig glömmer. Innan det var det i alla fall inte så kul för alla var på dåligt humör och bråka. För det mesta kommer jag verkligen bra överens med min host familj men ibland så märker man hur olika vi egentligen är och hur olikt vi tänker. Det är lite svårt ibland att inte döma och ibland känner jag mig bara otroligt annorlunda vilket får mig att längta hem. Mina värd föräldrar var osams vilket fick mig att tänka på hemma och ja ni som känner mig vet hur känslosam jag är... Men men när vi alla fick annat att tänka på gick det över. Här har ni bilder


New Orleans- mini France

Jag tror att "mini France" är nått jag fått för mig att det kallas här i New Orleans men passar bra gör det i alla fall. Allt ser verkligen Franskt ut, det är färg starkt och otroligt vacker arkitektur. Dessutom hörs fransk musik överrallt. Sjukt fint är det! Idag och igår har vi gått otroligt mycket och sett jätte mycket av staden. Vi har shoppat, kollat i massa gammla antik affärer, vart på mysiga cafen och restauranger, (<<<) Druckit gott kaffe och haft det väldigt mys. Bortsätt från en del bråk och sura miner så har det vart perfekt! Nu har jag ju varit här i över 200 dagar och jag har kommit så pass nära min host familj att vi vågar argumentera och bli sura på och framför varandra. Men det lär mig bara att människor kan vara sjukt olika så så stort problem är det inte och vi löser och kommer överens snabbt igen! Här är bilder från dagen!
På väg hit i bilen
Hos kusinen första natten
Hotellet andra natten
Jag åt krokodil! Smaka som kyckling!
Dag 2
Det va st Patriks day och då har alla Grönt på sig och halsband hänger överallt i grönt!!
Kusiner aria så söt
Brook och jag skulle testa få våra händer spådda men vi freaka ut så nej vart inte av...