Läxor

Heej Hopp alla mina fina saknade svennar! 
 
Idag har jag varit i skolan, vilket var helt okej. Vi fick dock massor av läxor, i både matte, engelska och historia, så just nu sitter jag och pluggar. Läxorna skiljer sig lite från hemma, här har jag hittills bara fått uppgifter att göra men inget jag måste lära mig som det är vanligare att man måste göra i Sverige. Inget direkt speciellt hände i skolan förutom att alla fick ett litet kort med godis i sitt skåp där det stod Välkommen till Afton. Skåpen går ju inte att låsa här så det hade bara öppnat och lagt in det. Efter skolan hade jag cheer träning vilket var ganska jobbigt, eller i alla fall i början. Det finns vissa delar jag inte kan vara med på eftersom jag bor hos Mykel. Det är lite kompliserat för Brook kan vara med men inte jag, ärligt så har jag inte fattat helt än men det viktiga är att jag inte kan vara med på vissa tävlingar, vilket är synd... I slutet av träningen spelade jag basket med Brett och en kille från skolan eftersom jag inte kunde vara med på den sista cheerdelen. Imorgon bitti har vi träning igen före skolan.... Skitjobbigt!! Så nu ska jag och Daylee, en tjej från Brooks klass göra matten! Den är sjukt svår.... Puss och hejdååå
 
 

Kommentarer:

1 ÖrjanWidaeus:

Hej igen Klara. Det känns fortfarande som du är på god väg att göra dig hemmastad i din nya miljö, Det är inte helt enkelt kan jag förstå! Skolan verkar spännande med så många ämnen?
Igår var jag hemma hos er dvs Diskusv . Lagade korv stroganof det var poppis. Patrik kom hem sent ca 21. Jag cyklade hem i ett ljumt väder. Härligt. Idag har jag varit i stan på pensionärs möte. På torsdag åker jag till Spanien Allicante, det liggr på otskusten. Åker med Per borta en vecka. Vi skall bo på 13 vån precis vid havet. Härligt.

Tänker på dig och hoppas du klarar cheeringen? Det verkar jobbigt tycker jag.

Kramar Morfar

Kommentera här: