Lite om hemlängtan och religion

Just nu sitter jag på computer sciens vilket är världen mest onödiga lektion! Vi får lära oss att skriva av texter på datorn vilket alla redan vet hur man gör. Läraren är som tur inte så strikt så vi får göra lite vad vi vill. Innan detta hade vi lunch och jag åt då lunch med några av seniorerna i "miss Gardners rum" där de som tar med sig mat äter. Vi pratade om klassresan som vi ska åka på (hoppas i alla fall att jag får åka med) och antagligen kommer den bli nån stans i närheten.

Igår hade jag som sagt hemlängtan. Kände mig nere ända tills jag pratade med Mykel och Brooklyn. Tror det beror på att jag var så trött och kände mig ganska ensam. När vi kom hem åkte vi och handla och då vart allt bättre. I bilen satt vi och pratade mycket om religion. Min familj är väldigt religiös, men inte så att jag stör mig på det alls. De går till kyrkan två gg i veckan och de ber ibland före maten. Deras tankar kring religionen är väldigt bra skulle jag säga. Visst finns det massa saker jag tycker de överdriver på, som att svära, men ändå inte så att jag stör mig.

När jag kommer hem idag efter cheerpracties så lovar jag att lägga upp bilderna men kan lägga upp två redan nu från mobilen. Kram på er

Kommentera här: