Mitt första inlägg

Hejhej! Jag heter Klara Lindqvist och är 16 år gammal. I den här bloggen kommer ni kunna läsa om min resa till staden Afton i Oklahoma, USA. Jag har tidigare haft en hel del bloggar (till och med en annan utbytesblogg om den här resan) men ingen utav dem har varit särkilt lyckad med uppdateringen, så förvänta er inte mycket av den här bloggen heller... 
 
Min resa kommer att börja nu på torsdag, den 1 augusti kl 1 då mitt plan lyfter från Arlanda. Familjen jag ska bo hos består av 5 personer där barnen är födda 93, 98 och 02. Min uppfattning av familjen är än så länge väldigt bra! Dem verkar trevliga och deras intressen liknar mina. Familjen bor på en gård i utkanten av en väääääldigt lite stad, vilket är extremt annorlunda från mitt liv idag men jag försöker se på det positivt. 
 
Det finns många olika anledningar till att jag valt att göra den här resan. Jag vill framför allt bli bättre på engelska, uppleva många nya saker och få många nya minnen. Dessutom så tror jag resan kommer få mig att växa som person och bli mer självständigt!