Min helg

Hej alla där hemma! Gud så jag saknar er allihopa! 
 
De senaste dagarna har jag mått bra, väldigt bra! Har haft fullt upp med saker att göra och just nu har jag så mycket som händer de kommande helgerna som får mig att längta efter det! Dessutom fick jag ett paket från min saknade Farmor idag vilket gjorde mig väldigt glad! Älskar dig :) 
 
Så detta har hänt mina senaste dagar, fotbollsmatch fredag, ganska dramatiskt. Mykel vart irriterad på oss tjejer för att vi inte lyssna vilket vi fick mycket skit för men det var endå en kul kväll. Vi kom hem runt 1 därifrån. Lördag morgon jobbade vi med kossorna igen. Ganska tråkigt fast gillar det ändå för det är så otroligt vackert på morgonen (gay jag vet). Sen åt vi pizza här hemma och sen åkte vi till en karneval som alla seniorerna hade satt ihop. Det var kul. Jag gjorde hattar med en tjej som heter Paige och efter det åkte jag Ashlen och Lesley hem till Skylar, sen åkte vi till Grove, en stad i närheten och runt 1 kom vi hem till Lesley där vi sov. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, gick inte till kyrkan imorse för va hemma hos Lesley, när jag kom hem hjölpte jag Brennon med en kamera sak och lagade mat. Snart ska vi till kyrkan igen för att ha kvällsmöte eller vad det kallas.
 
PUSS PÅ ER SVENSKAR!
 
Jag vet vi är otrooooligt snygga....
 

Kommentarer:

1 Malin Pettersson:

Så söta bilder på dig klara! Men vem ör den där mykel? Sakmar dig sååå'

2 ÖrjanWidaeus:

HejKlara
Grattis på 17 årsdan. Hoppas du får en bra dag med mycket firande. Vi saknar dig så, särskilt en dag som denna när du fyller år. Ni brukar alltid ordna så trevligt vid alla födelsedagar.....
Här hemma går livet på som vanligt. Var nere på Maalis i helgen. Det var jätteskönt...
Jag har träffat min kusin Lasse som bor i Washington. Han tyckte att jag skulle hälsa på honom i fall jag skulle besöka dig?!?! Detta är bara en fundering. Skulle varaså kul att se hur du har det.
Då jag läser din blogg tycker jag fortfarande att du verkar ha ett hektiskt program. Se till att du sover ordenligt så att du orkar med alla saker du skall göra.
Ha nu en riktigt mysig och skön FÖDELSEDAG. Det måste vara spännande att fira i USA. Dom har ju sina traditioner....

KRAMAR Morfar

Kommentera här: