Min helg

Här kommer ytterligare inlägg från min säng i Afton! Kvällen är enda stunden jag har tid att blogga! Vi är upptagna hela tiden vilket är skönt, fast också utmattande... I alla fall, igår var jag först och åkte båt med Lesly och några av hennes vänner. De hade två jetskis och en uppblåsbar soffa som vi åkte med. Hade superkul! Ramla dock av en av jetskina en gång (Hanna), hela saken välte och både jag och Lesly flög ner i vattnet! Haha efter det så åt vi lunch på en restaurang och sen åkte jag hem. På kvällen gick jag på bio med Whitney, Julie (den andra utbytes studenten i staden) och Nathan. Efter det åkte jag hem och skulle sova men istället åkte jag med Brook, hennes vän baily och bailys bror till en bonfire. Efter det åkte jag och Brook hem och sov!

Idag har vi vart i kyrkan, ätit lunch i Miami och varit på cheer träning. Nu måste jag sova för är helt slut! Dessutom är det tidig träning imorgon...
Hoppas ni alla mår jätte bra! KRAM

Kommentarer:

1 Lansarna:

Halloj Klara! Det är jättekul att läsa om dina dagar där på andra sidan Atlanten. Det låter kul och intensivt! Här börjar det mörkna vid 19-tiden på kvällarna nu. Hur är det där du bor? Hur har de det med årstider? Kan man bada i den där ån som rann förbi i närheten av gården du bor på! Har du valt några roliga kurser i skolan än? Har du lärt dig mjölka korna? ;) Vi följer dig med spänning hemmifrån soffan!
Bamsekramar från Vaxmora

Kommentera här: